INSIDEREN [premiere foråret 2021]

INSIDEREN [premiere foråret 2021]

En forestilling om grådighed hos os alle – Urpremiere!

Teater Katapults egenproduktion INSIDEREN handler om grådighed og bedrag. Den sætter ”ansigt” og kommer ind bag frontallapperne på en repræsentant for den finansielle sektor, som gradvist går længere og længere i form af at lænse statskasserne rundt omkring i Europa.

Rejs indad med 3D-lyd!
Publikum kommer til at sidde med høretelefoner på under forestillingen og ved hjælp af 3D lyd (binaural lyd) får man et væld af verden i et 3D audio-univers.

Insideren selv bliver suppleret med anonyme stemmer fra den yderst anonyme del af den finansielle verden – et transnationalt aristokrati, der handler med næsten uindskrænket massiv indflydelse og magt.

Men lyddesignet flytter også publikum rundt i tid og sted: Nærkontakt med den forestående politi-opklaring; opdagelsen af svindel-masterplanen; ransagning, panik, flugt over grænser… inden selverkendelsen dukker op.

Med lyden som bærende element, vil publikum kunne glide empatisk ind i hovedpersonens univers som barn, ung og voksen – og føle sympati og antipati for denne mand. Hvad vil han have af publikum? Tilgivelse? Sjælefred?

Publikum bliver jury i hans retssag, skatteborgere og journalister… Alt sammen noget, der etableres via et nærværende lydunivers sammen med Insideren på scenen.

Af og med

Egenproduktion af Teater Katapult // Medvirkende Christoffer Hvidberg Rønje // Instruktør Johan Sarauw // Dramatiker Anna Skov Jensen // Lyddesign Sun Hee Engelstoft og Peter Albrechtsen // Lysdesign Kasper Dauberg // Scenografi Signe Krogh