SCAPINS RÆVESTREGER

SCAPINS RÆVESTREGER

SCAPINS RÆVESTREGER
Teatret Slotsgården i Slotsgården på Odense Slot, juli & august 2018
& på Kunstens amfiscene i samproduktion med Aalborg Teater, juli 2018

OM FORESTILLINGEN

På den sikre side af det store, stærke hegn bor de oppustede, rigmænd, deres ung-smarte sønner og deres underbetalte, udsultede tjenere. En af tjenerne hedder Scapin og han er uendeligt træt af det lille hønsede landsbysamfunds selvoptagethed og blindhed over for verden uden for reservatet. Da de unge forelskede sønner Ottavio & Leander bliver bremset af deres fædre Hr. Argante og Hr. Géronte i at gifte sig med deres elskede Giacinta & Zerbinetta, stiller Scapin sig til rådighed og kaster sig selv ind i et bedragerisk spil for at redde kærligheden og gøre oprør mod de privilegerede, nærrige fædre. Men det går ikke som Scapin forventer og i komplotforsøget trækker han den sølle og frygtsomme tjener Sylvestro med ind i problemerne. Kan Scapin hjælpe de unge elskendes kærlighed frem i verden og gøre oprør mod patriarkatet?

Scapin har en lille filosofi om at teatret ikke er så forskelligt fra livet. Han betragter hver dag som en lille forestilling og hvert øjeblik i et menneskeliv som en scene. Og han er ikke bange for at spille sin rolle….

Medvirkende: Thomas Nielsen, Rebecca Rønde Kiillerich, Mette Kjeldgaard, Morten Klode, Amanda Bøgestrøm Isaksen, Niels Andersen & Kristian Rossen
Manuskript: Jean-Baptiste Poquelin Molière
Instruktør: Johan Sarauw
Assistent: Natalie Gøttsche
Kostumer: Olivia Hetman
Make-up: Emilie Bach Søgaard
Scenografi: Jacob Moth-Poulsen & Johan Sarauw
Fotograf & trailer: Emila Therese
Produktion: Josefine Højbjerg B.
Kunstnerisk Leder: Jacob Moth-Poulsen

TRAILER – SCAPINS RÆVESTREGER

Teatret Slotsgården “Scapins rævestreger” + from Teatret Slotsgården on Vimeo.