DAMEN FRA NATCAFÉEN

DAMEN FRA NATCAFÉEN

DAMEN FRA NATACAFÉEN
Premiere: Teatret Slotsgården, juli 2021
Tourné: Kunstens amfiscene, august 2021

OM FORESTILLINGEN
Det er vanvittigt, hvordan mennesker undertiden kan komplicere deres liv unødigt:

Da den respekterede læge Petitpont efter en hård og lang arbejdsdag, beslutter sig for at feste igennem på den populære Natcafé i byen, har han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hans bedste ven Mongicourt dagen efter skal finde ham sovende ved middagstid, under en væltet sofa i hans konsultationsværelse. Mens Mongicourt og Petitpont evaluerer deres våde aften, vågner Crevette pludseligt op i Petitponts seng.

Hvad i alverden gør Crevette, en skønhed fra Natcaféen, pludselig i Petitponts seng?

Crevettes ligefremme og overvældende attitude sætter gang i løjerne og da hun uberettiget bliver forvekslet med Petitponts kone Gabrielle bliver Petitpont sendt ud på en deroute af bortforklaringer og små hvide løgne, der ruller som en snebold, der vokser sig større og større. 

Glæd dig til at opleve hvordan Georges Feydeaus vaudeville udspiller sig som et drama i kaskader af misforståelser og forvirrede situationer, i et hektisk og intenst tempo.

Med Teatret Slotsgårdens opsætning af Damen fra natcaféen kan du forvente at få en anderledes og skæv oplevelse i teatret. Teatrets fortolkninger spilles i en direkte og generøs historiefortælling – med en legende spillestil – tæt på publikum. Ensemblet går fordumsfrit i kødet på de klassiske tekster og giver dem en moderne krop i et underholdende format.

Forfatter: George Feydeau
Bearbejdelse: Johan Sarauw & holdet
Medvirkende: Jacob Moth-Poulsen, Carla Viola Thurøe, Kristian Rossen, Martine Levinsen, Niels Andersen, Thomas Diepeveen, Mathilde Lundberg og Rebecca Rønde Kiilerich.
Instruktør: Johan Sarauw
Assisterende instruktør: Sofie Kallan
Koncept/Scenografi: Johan Sarauw og Jacob Moth-Poulsen
Kostumer: Olivia Hetman
Lys/teknik: Jakob Juul Larsen
Musikalsk arrangement: Mathæus Bech
Kunstmaler: Jo Hedegaard
Produktionsleder: Josefine Højberg Bitsch
Produktionsassistent: Iben Ramvad
Forestillingsleder: Emilie Topp Meyer
Scenemester: Vladimir El Baz
Foto: Martin Høyer
Teaterleder: Jacob Moth-Poulsen

DAMEN FRA NATCAFÉEN A1-2.jpg

Ensemblet ’21