GEORGE DANDIN [premiere sommeren 2020]

GEORGE DANDIN [premiere sommeren 2020]

Glæd jer til at opleve en af Molières sjoveste komedier GEORGE DANDIN i Slotsgården.
Det er 9’ende år i træk, at vi -med et stærkt hold skuespillere- serverer skævt, fandenivoldsk og underholdende sommerteater i gården v. Odense Slot.

PREMIERE 25. Juli. 2020

OM FORESTILLINGEN

Med George Dandin præsenterer vi en vild, spektakulær og top-underholdende oplevelse, der lever op til Teatret Slotsgårdens mantra om: At det er hamrende cool at gå i teatret.

George Dandin er en af Molières sjoveste farcer, der belyser menneskets absurde trang til at få tingene på sin egen måde. En stærk kommentar til, hvor umuligt det kan være, at ændre den verden og virkelighed vi befinder os i. Hvad skal der til for at åbne vores forblændende vanestyrrede øjne?

George Dandin er lige blevet lykkeligt gift med Angelique, men inden længe får han en mistanke om at hun mødes hemmeligt med en anden bag hans ryg. I forsøget på at opklare mysteriet og få sandheden frem, forvilder George Dandin sig ind i en labyrint af glat fornægtelse, udspekuleret diplomati og fordrejede sandheder. Og med George Dandins alt for stærke retfærdighedssans og til tider usunde temperament er det en dårlig kombination.

En fællesnævner for Molières komedier er hans underlæggende kritik af samfundet, fremført på en komisk og underholdende måde.

Med Teatret Slotsgårdens opsætning af GEORGE DANDIN kan du forvente at få en anderledes og skæv oplevelse i teatret. Teatret Slotsgårdens fortolkninger spilles i en direkte, generøs og vild historiefortælling – med en legende spillestil – tæt på publikum. Ensemblet går fordomsfrit i kødet på de klassiske tekster og giver dem en moderne krop i et underholdende format.

 

Forfatter: Molière
Instruktion & Scenografi: Jacob Moth-Poulsen & Johan Sarauw
Kostumer: Olivia Hetman
Medvirkende: Kasper Dalsgaard, Freja Klint, Thomas Nielsen, Jonas Kriegbaum, Sophie Zinckernagel, Morten Klode & Amanda Bøgestrøm
Produktion: Josefine Højberg Bitsch
Kunstnerisk Leder: Jacob Moth-Poulsen

GEORGE%20DANDIN%20A2%20GUL_edited.jpg