TIDEN LARMER UDENFOR [reading]

TIDEN LARMER UDENFOR [reading]

TIDEN LARMER UDENFOR
af Lin Melkane

Kom helt ind under huden på veninderne Daisy, Emma og Coco, når de fortroligt og intimt deler tips, tricks og historier om at være ung og alene. Forestillingen forstyrres dog da en dagbog dukker op i Emmas taske. Kan man tillade sig at læse andres dagbøger? Hvem er afsenderen? Og hvor kommer bogen overhovedet fra? Snart dukker der flere dagbøger op, og jagten på den store sammenhæng går ind. Den bliver ikke lettere at forstå, når en mand ved navn Henrik Branche dukker op, og inviterer veninderne til fest. .
Tag med på denne dybt charmerende detektivhistorie, når Lin Melkane med en kombination af afhængighedsskabende sproglig poesi, finurlig humor, socialrealisme og stor menneskelig indsigt insisterer på at tale om det tabubelagte, det smertelige og det umulige ved at være i udkanten af det store, sociale fælleskab. Tiden Larmer Udenfor lægger sig i forlængelse af den absurde tradition og er en forestilling om konstrueret tid, ensomhed og venskab.

DRAMATIKER Lin Melkane
INSTRUKTØR Johan Sarauw
MEDVIRKENDE Amanda Radeljak, Clara Josephine Manley, Mathilde Arcel Fock, Mikkel Vadsholt, Lasse Steen Jensen & Ulrik Nykjær Jeppesen.